Translate

среда, 3. април 2013.

Српски сабор "Заветници" послао је писмо подршке протесту "ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ"

Београд, 03.04.2013

Свесни истине да без Косова и Метохије не постоје ни Срби, ни Србија, подржавамо родољубе Двери у настојању да 06. априла заједно изразимо протест због неодговорног односа марионетског државног врха према опстанку Србије.

Пре 72 године, 06. априла у освит зоре Хитлерови нацисти бомбардовали су уснули Београд на Васкрс, а данас поново њихови следбеници желе да одлучују о судбини Србије.

Овог пута непријатељ је прибегао другој тактици. Годинама систематски разграђује српско национално биће, слаби карактер и снагу нашег друштва, кроз медијске притиске и манипулације убија енергију, понос и достојанство у српском народу, са крајњим циљем да коначне ударце примимо без отпора и жеље за опстанком. Упоредо са отимањем Свете српске земље, ми данас трпимо зулум какав ни Турци нису чинили! Отимају нам се највиталнији стубови друштва, брише памћење, краде историја и потире идентитет!

Давно је владика Петар Петровић Његош рекао "Племе моје сном мртвијем спава..."

Суочени смо са велеиздајничким потезима и вазалном политиком владајућих струкутура у Србији, које земљу и народ воде у сигурни губитак државотворности и слободе. Одсудни је час, да искажемо став већине грађана у Србији и станемо у заштиту Устава, као бедема одбране суверенитета и државног интегритета Републике Србије.

Стојимо пред великим историјским задатком, пред прецима, али и пред потомцима да ми будемо ти који ће пробудити уснулу Србију!

Позивамо и друге патриотске организације и појединце да искажу своју историјску одговорност према народу и држави. Ако данас нећемо, а када ћемо?!

Сви братски и саборно да станемо под један барјак, барјак Србије!

Тако нам Бог помогао!

Српски сабор Заветници, април 2013. године

Нема коментара:

Постави коментар